Arrangement: 4 dagen Twente-Salland-Achterhoek

Kies een 4-daagse fietsvakantie Twente, Salland en Achterhoek en ontdek de schoonheid van deze regio’s in het oosten van ons land. U ziet tijdens deze vakantie enkele bijzondere highlights van drie prachtige streken, terwijl u tegelijkertijd actief bezig bent. De mooiste fietsroutes inclusief bezienswaardigheden, bagagevervoer op de dagen dat u verder trekt, enkele maaltijden en diverse extra’s zijn bovendien bij de prijs inbegrepen. U overnacht in twee of drie bed and breakfasts in de regio. Na vier sportieve dagen kunt u terugkijken op een heerlijke, veelzijdige en afwisselende fietsvakantie door deze mooie regio’s! De mooiste plekken heeft u gezien, en dat in slechts vier dagen met dit voordeelarrangement! Uw auto kunt u bij de eerste (tevens laatste) accommodatie gratis parkeren. Uw bagage reist u op enkele dagen achterna, zodat u het op een nieuw adres niet zonder uw eigen spullen hoeft te stellen.
TSA

Kamers

U overnacht tijdens uw fietsvakantie Twente, Salland en Achterhoek in meerdere bed and breakfasts in de regio. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van b & b’s in de streek kan het zijn, dat u voor maximaal één nacht in een kleinschalig hotel ondergebracht wordt. U zult in de meeste gevallen een standaardkamer toegewezen krijgen. Een ontbijtje staat elke dag voor u klaar.

Omgeving

Hoe ziet de programmering van de fietsvakantie Twente, Salland en Achterhoek eruit? En wat ziet u zoal in de omgeving?

4-daagse fietsvakantie:

 • Op de eerste dag komt u na 15.00 uur aan bij uw eerste gastvrije bed and breakfast in de omgeving van Laren(Gelderland), Holten en Markelo. U kunt alvast de regio verkennen door een fietstochtje van 20 kilometer te volgen.
 • De volgende dag begint uw fietsvakantie echt. Omdat u logeert in kleinschalige accommodaties wordt de volgorde van onderstaande dagprogramma’s afgestemd op de beschikbaarheid van de accommodaties. Elke dag heeft u de keuze uit een route van ongeveer 40, 60 of 80 kilometer.
 • Na het ontbijt op de tweede dag fietst u vanuit het fietsdorp Laren naar uw accommodatie aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Onderweg geniet u van de vergezichten over de heidevelden. Er zijn volop mogelijkheden voor een kop koffie of lekkere lunch. Mocht u al slingerend door bossen en natuur nog niet genoeg dieren hebben gezien, dan is een bezoek aan Natuurdiorama Holterberg een echte aanrader.
 • Dag drie start met een ontbijt, waarna u via het Twentse weide- en coulisselandschap naar de omgeving Markelo-Laren fietst. Onderweg komt u langs de oude kastelen Wegdam en Weldam, en langs het beschermde dorpsgezicht van Stokkum.
 • Dag vier: vandaag fietst u via Vorden, een van de meest kastelenrijke dorpen van Nederland, terug naar Laren. In en rondom Vorden staan maar liefst acht kastelen. Enkele daarvan passeert u op uw route. Deze dag fietst u door mooie bossen en een boerenlandschap. In Vorden vindt u leuke restaurantjes voor uw lunchstop.

Prijs

De prijs voor dit arrangement bedraagt 204,50  euro per persoon bij 2 personen.

Wat is inclusief:

 • welkomstdrankje met lekkernij
 • 3x overnachten in 2 of 3 verschillende B&B’s in de regio*
 • 3x ontbijt
 • 1x lunchpakket met een tip voor de mooiste picknickplekjes
 • 1x een korte fietsroute op de 1e dag (ca. 20 km)
 • 3x uitgebreide fietsroutes** inclusief bezienswaardigheden
 • inclusief bagagetransport op 2 of 3 dagen
 • inclusief toeristenbelasting
 • gratis parkeren

Boeken of interesse

Boeken of interesse? Neem dan contact op met Op Fietse Reizen via info@opfietsereizen.nl of onderstaand formulier:

*vanwege de beperkte beschikbaarheid van B&B’s in de regio, is het mogelijk dat u maximaal 1 nacht in een kleinschalig hotel verblijft.
**per dag kunt u kiezen uit een route van 40, 60 of 80 km.
Nadat uw fietsvakantie is bevestigd, ontvangt u een gedetailleerd programma en een lijst met accommodaties.