Fietsarrangementen

Wij maken al onze arrangementen voor u op maat. U kunt uw vrijblijvende aanvraag  aan ons door geven en wij houden rekening met al u wensen en voorkeuren. Hieronder vindt u de beschrijvingen en prijzen voor de meest gevraagde arrangementen.

Al deze arrangementen zijn gebaseerd op ons concept en zijn dus inclusief welkomstdrankje, overnachtingen, ontbijt, lunchpakketje, bagageservice, 3 verschillende routes per dag, ondersteunende service en optioneel huurfiets met pech-service.

 • 3-daags arrangement (2 fietsdagen en 2 overnachtingen)
 • 4-daags arrangement (3 fietsdagen en 3 overnachtingen)
 • 5-daags arrangement (4 fietsdagen en 4 overnachtingen)

3-daags arrangement (2 fietsdagen en 2 overnachtingen)
Dag 1:  In de loop van de dag  wordt u in uw eerste B&B verwacht. Hier maakt u kennis met de gastvrijheid van de regio onder het genot van een kopje koffie of thee, met daarbij wat lekkers.

Uw auto laat u bij deze B&B achter op een veilige parkeerplaats. Komt u met het OV, dan zorgen wij dat u bij de dichtstbijzijnde halte opgehaald wordt.

Dag 2: Na een lekker en uitgebreid ontbijt, begint u aan uw  fietsdag. Uiteraard kunt u op pad met uw eigen fiets. Indien gewenst zorgen wij voor een goede fiets, e-bike of tandem, bijkomend voordeel is dat wij u dan de hulp-bij-pech-service kunnen aanbieden. U fiets langst de mooiste plekje van de regio en kunt onderweg genieten van uw lunchpakketje voordat u aankomt bij uw nieuwe overnachtingsplek. Wederom een fantastische B&B. En het mooie is: uw bagage staat al op uw kamer.

Dag 3: Na opnieuw een lekker ontbijt, pakt u de fiets en rijdt u via een andere route naar uw startaccommodatie. Onderweg geniet u van kastelen en mooie landschappen. Bij aankomst wordt u ontvangen met een lekkernij. Uw bagage is ondertussen ook teruggebracht naar deze B&B. Uw vakantie zit erop, uiteraard kunnen we een extra nacht (optioneel) voor u regelen bij deze luxe B&B.

Prijzen 3-daags arrangement (o.b.v. 2 personen)
Accommodatie, ontbijt, bagageservice, fietskaart en -route, lunchpakket, toeristenbelasting. 

 • 3- daags arrangement met eigen fiets: 149,95 euro per persoon
 • 3-daags arrangement met Op Fietse fiets of tandem (incl. pech-service): 179,95 euro persoon
 • 3-daags arrangement met Op Fietse e-bike (incl. pech-service): 199,95 euro persoon

Optioneel kunt u uw fietsvakantie afsluiten met een laatste nacht en ontbijt bij deze luxe B&B. De kosten hiervoor bedragen 49,95 euro per persoon

header

4-daags arrangement  (3 fietsdagen en 3 overnachtingen)
Dag 1:  In de loop van de dag  wordt u in uw eerste B&B verwacht. Hier maakt u kennis met de gastvrijheid van de regio onder het genot van een kopje koffie of thee, met daarbij wat lekkers.

Uw auto laat u bij deze B&B achter op een veilige parkeerplaats. Komt u met het OV, dan zorgen wij dat u bij de dichtstbijzijnde halte opgehaald wordt.

Dag 2-3: Na een lekker en uitgebreid ontbijt, begint u aan uw  fietsdag. Uiteraard kunt u op pad met uw eigen fiets. Indien gewenst zorgen wij voor een goede fiets, e-bike of tandem, bijkomend voordeel is dat wij u dan de hulp-bij-pech-service kunnen aanbieden. U fiets langst de mooiste plekje van de regio en kunt onderweg genieten van uw lunchpakketje voordat u aankomt bij uw nieuwe overnachtingsplek. Wederom een fantastische B&B. En het mooie is: uw bagage staat al op uw kamer.

Dag 4: Na opnieuw een lekker ontbijt, pakt u de fiets en rijdt u via een andere route naar uw startaccommodatie. Onderweg geniet u van kastelen en mooie landschappen. Bij aankomst wordt u ontvangen met een lekkernij. En ook is uw bagage terug gebracht, Uw vakantie zit erop, uiteraard kunnen we een extra nacht (optioneel) voor u regelen bij deze luxe B&B.

Prijzen 4-daags arrangement (o.b.v. 2 personen)
Accommodatie, ontbijt, bagageservice, fietskaart- en  route, lunchpakket, toeristenbelasting.

 • 4- daags arrangement met eigen fiets: 229,95 euro per persoon
 • 4-daags arrangement met Op Fietse fiets of tandem (incl. pech-service): 269,95 euro persoon
 • 4-daags arrangement met Op Fietse e-bike (incl. pech-service): 299,95 euro per persoon

Optioneel kunt u  uw fietsvakantie afsluiten met een laatste nacht en ontbijt bij deze luxe B&B. De kosten hiervoor bedragen 54,95 euro per persoon

cropped-road-sun-rays-path.jpg

5-daags arrangement  (4 fietsdagen en 4 overnachtingen)

 • 5- daags arrangement met eigen fiets: 299,95 euro per persoon
 • 5-daags arrangement met Op Fietse fiets of tandem (incl. pech-service): 369,95 euro persoon
 • 5-daags arrangement met Op Fietse e-bike (incl. pech-service): 409,95 euro per persoon

Optioneel kunt u uw fietsvakantie afsluiten met een laatste nacht en ontbijt bij deze luxe B&B. De kosten hiervoor bedragen 49,95 euro per persoon

Via het formulier reserveringsaanvraag kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een onvergetelijke fietsvakantie in het mooiste stukje Nederland: de plek waar Twente, Achterhoek en Salland samen komen.