Arrangement: 5 dagen Twente-Salland-Achterhoek

Kies een 5-daagse fietsvakantie Twente, Salland en Achterhoek en ontdek de schoonheid van deze regio’s in het oosten van ons land. U ziet tijdens deze vakantie enkele bijzondere highlights van drie prachtige streken, terwijl u tegelijkertijd actief bezig bent. De mooiste fietsroutes inclusief bezienswaardigheden, bagagevervoer op de dagen dat u verder trekt, enkele maaltijden en diverse extra’s zijn bovendien bij de prijs inbegrepen. U overnacht in drie of vier bed and breakfasts in de regio. Na vijf sportieve dagen kunt u terugkijken op een heerlijke, veelzijdige en afwisselende fietsvakantie door deze mooie regio’s! De mooiste plekken heeft u gezien, en dat in slechts vijf dagen met dit voordeelarrangement! Uw auto kunt u bij de eerste (tevens laatste) accommodatie gratis parkeren. Uw bagage reist u op enkele dagen achterna, zodat u het op een nieuw adres niet zonder uw eigen spullen hoeft te stellen.
TSA

Kamers

U overnacht tijdens uw fietsvakantie Twente, Salland en Achterhoek in meerdere bed and breakfasts in de regio. Vanwege de beperkte beschikbaarheid van b&b’s in de streek kan het zijn, dat u voor maximaal één nacht in een kleinschalig hotel ondergebracht wordt. U zult in de meeste gevallen een standaardkamer toegewezen krijgen. Een ontbijtje staat elke dag voor u klaar.

Omgeving

Hoe ziet de programmering van de fietsvakantie Twente, Salland en Achterhoek eruit? En wat ziet u zoal in de omgeving?

5-daagse fietsvakantie:

 • Op de eerste dag komt u na 15.00 uur aan bij uw eerste gastvrije bed and breakfast in de omgeving van Laren(Gelderland), Holten en Markelo. U kunt alvast de regio verkennen door een fietstochtje van 20 kilometer te volgen.
 • De volgende dag begint uw fietsvakantie echt. Omdat u logeert in kleinschalige accommodaties wordt de volgorde van onderstaande dagprogramma’s afgestemd op de beschikbaarheid van de accommodaties. Elke dag heeft u de keuze uit een route van ongeveer 40, 60 of 80 kilometer.
 • Na het ontbijt op de tweede dag fietst u vanuit het fietsdorp Laren naar uw accommodatie aan de rand van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. Onderweg geniet u van de vergezichten over de heidevelden. Er zijn volop mogelijkheden voor een kop koffie of lekkere lunch. Mocht u al slingerend door bossen en natuur nog niet genoeg dieren hebben gezien, dan is een bezoek aan Natuurdiorama Holterberg een echte aanrader.
 • Dag drie start met een ontbijt, waarna u via het Twentse weide- en coulisselandschap naar de omgeving Markelo-Laren fietst. Onderweg komt u langs de oude kastelen Wegdam en Weldam, en langs het beschermde dorpsgezicht van Stokkum.
 • Dag vier: vandaag fietst u naar Vorden, een van de meest kastelenrijke dorpen van Nederland. In en rondom Vorden staan maar liefst acht kastelen. Enkele daarvan passeert u op uw route, de andere kunt u eenvoudig vanuit Vorden bereiken. Deze dag fietst u door mooie bossen en een boerenlandschap. Nabij uw logeeradres van die dag vindt u leuke restaurantjes.
 • Op de vijfde en tevens laatste fietsdag maakt u de fietscirkel rond; via de Hanzestad Zutphen met het oude IJsselfront en Gorssel, fietst u terug naar Laren. Met een uitzicht vanaf de dijk over de IJssel en de uiterwaarden, de overtocht met het pontje, en een mogelijk bezoek aan de grootste collectie modern realisme van Nederland in museum MORE, sluit u uw veelzijdige fietsvakantie af.

Prijs

De prijs voor dit arrangement bedraagt 254,50 euro per persoon bij 2 personen.

Wat is inclusief:

 • welkomstdrankje met lekkernij
 • 4x overnachten in 3 of 4 verschillende B&B’s in de regio*
 • 4x ontbijt
 • 2x lunchpakket met een tip voor de mooiste picknickplekken
 • 1x een korte fietsroute op de 1e dag (ca. 20 km)
 • 4x uitgebreide fietsroutes** inclusief bezienswaardigheden
 • inclusief bagagetransport op 3 of 4 dagen
 • inclusief toeristenbelasting
 • gratis parkeren

Boeken of interesse

Boeken of interesse? Neem dan contact op met Op Fietse Reizen via info@opfietsereizen.nl of onderstaand formulier:

*vanwege de beperkte beschikbaarheid van B&B’s in de regio, is het mogelijk dat u maximaal 1 nacht in een kleinschalig hotel verblijft.

**per dag kunt u kiezen uit een route van 40, 60 of 80 km.
Nadat uw fietsvakantie is bevestigd, ontvangt u een gedetailleerd programma en een lijst met accommodaties.