Over ons

Werner en Karin runnen samen Op Fietse Reizen. Het begon in 2017 kleinschalig met het koppelen van fietsers aan B&B’s en het samenstellen van mooie routes in de regio waar Twente, Salland en de Achterhoek samenkomen. Ondertussen is Op Fietse Reizen gegroeid tot een aanbieder van complete fietsarrangementen en fietsvakanties op maat in de regio die zij zo goed kennen.

werner-karin_OFR

Werner is opgegroeid in de regio en heeft een passie voor fietsen en vakanties. Hij weet daardoor alle bijzondere plekken voor u te bundelen. Met veel ervaring en connecties in de horeca- en toeristenbranche stelt hij uw droomfietsvakantie samen. Zo hebben de ouders van Werner een B&B in het Gelderse Laren: PicaBella B&B en Atelier. Deze B&B is opgenomen als overnachtingslocatie in een aantal van de voordeelarrangementen.

Karin is de afgelopen jaren verliefd geworden op het coulissenlandschap in Oost-Nederland. Regelmatig pakt ze haar mountainbike, fiets of hardloopschoenen om de mooiste plekjes (opnieuw) te ontdekken. Deze kennis en ervaring wordt continu verwerkt in het programma van de fietsvakanties van Op Fietse Reizen.

Het uitgebreide netwerk in de regio is ook de succesfactor achter Op Fietse Reizen; u krijgt niet alleen een persoonlijke aanbieding, maar mocht er onderweg wat tegen zitten dan vinden we ook altijd een passende oplossing.

Meer weten? Neem dan contact op via info@opfietsereizen.nl of vraag hier vrijblijvend uw fietsarrangement aan.